Heb je een filter nodig voor je ventilatiesysteem, maar weet je niet welke je nu precies moet bestellen? Geen zorgen, want hieronder geven we je een lijstje met belangrijke tips. Dingen waar je écht op moet letten als je een filters voor je ventilatiesysteem gaat bestellen. En mocht je daarna nog altijd twijfelen, dan ben je telefonisch of via e-mail altijd welkom. Op die manier kijken we samen op onze webshop naar welke filters voor je ventilatiesysteem je het beste bestelt. Je kan dus zelf makkelijk de filters vervangen, maar speel je graag zeker, dan kan je altijd door ons een onderhoud van je ventilatiesysteem laten uitvoeren.

Bestel niet zomaar een filter voor je ventilatiesysteem

Ja, hoor. In tijden van webshoppen, waarin er een gigantische bron van producten bestaat, gebeurt het vaker dan u denkt dat mensen de verkeerde filter voor hun ventilatiesysteem bestellen. Retour is vaak te kostelijk, waardoor de prijs voor de filter, die eigenlijk heel laag ligt, ongewild stijgt.

filters ventilatiesysteem bestellen

Bestel de originele filters voor je ventilatiesysteem

Of je je ventilatie een filter van Vasco cadeau doet of eentje van Itho Daalderop, Zehnder of Ubbink, het is belangrijk dat je geen fake producten koopt, maar voor 100 % originele items kiest. Een getraind oog met jarenlange ervaring herkent meteen het verschil, dus vraag gerust hulp aan onze ventilatie-experts.

Stad vs. platteland

Filters van ventilatiesystemen werken vaak over-time, omdat ze vervuilingslucht van buiten moeten reinigen, en daar geen hulp bij krijgen van bomen. Het fijnstof-niveau op het platteland zal dan weer héél anders zijn, waardoor je niet alleen minder vaak een filter moet bestellen, maar die ook minder vaak moet reinigen.

Veel vs. weinig mensen

Heb je een rustig gelegen huis, waar weinig volk over de vloer komt, of baat je een zaak uit met een bruisende sfeer en veel klanten? Het is een groot verschil, en dus bestel je je ventilatie-filter met een goede inzicht in je situatie en je noden. Geen zorgen, daar helpen we je wel bij.

Allergieën of niet?

Het is zomer, en daar zijn de pollen weer. Een snotterende neus, rode ogen, en niezen. Keer op keer niezen. Absoluut geen leuk gevoel, maar eenmaal je binnen bent, is het gedaan. Althans, dat is pas zo wanneer je de correcte allergie-filter voor je ventilatiesysteem bestelt, en die ook iets frequenter – om de twee tot drie maanden in plaats van zes – vervangt. Maar gezondheid gaat nu eenmaal boven alles, toch?

Filters voor je ventilatiesysteem bestellen?

Bestel de filters voor je ventilatiesysteem via onze webshop. Heb je graag extra uitleg of zit je met nieuwe vragen, contacteer ons dan gerust op het nummer of spring gerust eens binnen in onze vestiging te Brugweg 5, 2440 Geel

Naar de webshop
Terug naar het overzicht