Specialist in onderhoud ventilatie en filters


Onderhoud ventilatie door VentiServe!

In 2014 werd VentiServe opgericht door twee broers, Nick en Thomas, als een zusterbedrijf van Ventivak. Dit initiatief werd genomen om te voldoen aan een groeiende vraag naar kwalitatief onderhoud van ventilatiesystemen.

Sinds 2006 is het wettelijk verplicht om een goedwerkende ventilatie in uw woning te hebben. Ondanks deze vereiste blijkt het nog steeds niet vanzelfsprekend om een betrouwbare onderhoudsfirma voor uw ventilatiesysteem te vinden. Nick en Thomas merkten na enkele jaren dat er een toenemende behoefte was aan een dienstverlening die zich specifiek richt op het onderhoud van reeds geïnstalleerde ventilatiesystemen. Dit leidde tot de oprichting van VentiServe.

Filters en ventilatie: onze oplossingen

Een goede toevoer van zuivere lucht is belangrijk en wordt bevorderd met het juiste ventilatiesysteem. Als onderhoudsfirma zorgen we voornamelijk voor de reiniging en het onderhoud van ventilatiesystemen van het type C en D.

Bij VentiServe hebben we ons gericht op het invullen van deze behoefte door te vertrouwen op onze jarenlange ervaring, de kwaliteit van onze diensten en onze toegewijde service.

VentiServe gaat ver boven het standaardniveau van service uit. Om een hoogwaardig onderhoud ventilatie te garanderen, hebben we twee vaste onderhoudsmedewerkers in dienst. Deze gespecialiseerde professionals zorgen er dag in dag uit voor dat uw thuisventilatiesysteem optimaal functioneert.

Dankzij onze betrokken medewerkers, onze uitgebreide productkennis en onze vlotte service zijn we ervan overtuigd dat we een meerwaarde kunnen bieden voor uw ventilatiesysteem. Ons doel is ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een gezonde en veilige leefomgeving.

Bij VentiServe zetten we ons in voor uw comfort en gezondheid, en we streven altijd naar de best mogelijke onderhoud van uw ventilatiesysteem. Uw vertrouwen en tevredenheid is wat ons stimuleert en inspireert.

Onderhoud ventilatie

De kernwaarden van VentiServe


 • We werken op maat van de klant. We zorgen steeds voor een onderhoud op maat van de klant en reinigen daarmee ook systemen die niet door ons zusterbedrijf Ventivak geïnstalleerd zijn. Binnen VentiServe kun je ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten, waarbij wij u zelf jaarlijks contacteren voor een afspraak voor onderhoud. Ook zonder contract helpen we je graag verder. Een onderhoud op afroep is steeds mogelijk.
 • Duurzaamheid. VentiServe focust zich als bedrijf heel erg op duurzame oplossingen.
 • Met het nodige onderhoud van de ventilatieunit en het regelmatig vervangen van filters, verhoog je de levensduur van je ventilatiesysteem. Daarnaast werken we regiogericht. Alle onderhouden in bepaalde regio’s worden rond dezelfde periode ingepland. Een bewijs van onze efficiëntie met duurzaam kantje.
 • We garanderen een kwaliteitsvol onderhoud van je ventilatie. Met ons klein, maar bedreven team van 2 onderhoudsmedewerkers zorgen we voor een kwaliteitsvolle reiniging van ventilatiesysteem.

De troeven van VentiServe


Wij zijn trots op ons toegewijde en deskundige team, en wij willen u graag enkele van onze belangrijkste kwaliteiten en diensten presenteren:

 • Vast team van professionele installateurs: Ons team bestaat uit twee ervaren installateurs die met passie en expertise het onderhoud van uw thuisventilatiesysteem verzorgen.
 • Ervaring en kennis in ventilatie- en filtersystemen: Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot bekwame spelers op het gebied van ventilatiesystemen en filtersystemen, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en dienstverlening.
 • Onderhoud van diverse ventilatiesystemen: Naast de installatie van ventilatiesystemen zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van deze systemen en de bijbehorende filters, ongeacht of het systeem door ons of door een ander bedrijf is geïnstalleerd.
 • Nieuwe filters tijdens onderhoud: Tijdens een onderhoudsbeurt is het mogelijk om nieuwe filters te plaatsen, waardoor uw ventilatiesysteem optimaal blijft functioneren.
 • Onderhoudscontract voor gemak en zekerheid: Voor degenen die op zoek zijn naar gemak en gemoedsrust, bieden wij de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u verzekerd bent van tijdig en regelmatig onderhoud van uw ventilatiesysteem.
 • Klantgerichte service: Onze service is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat u verzekerd bent van een onderhoud op maat.
 • Duurzaamheid als prioriteit: Wij streven ernaar om duurzame en milieuvriendelijke oplossingen te leveren, zowel voor u als voor het milieu.
 • Garantie op kwalitatief onderhoud: Ons ervaren en toegewijde team zorgt voor een kwalitatief hoogstaande en grondige reiniging van uw ventilatiesysteem, zodat u verzekerd bent van een optimaal functionerend systeem.

Met al deze eigenschappen en diensten zijn wij ervan overtuigd dat u bij VentiServe de juiste keuze maakt voor het onderhoud van uw ventilatiesysteem!

Onderhoud ventilatie

Filters bij VentiServe


Onderhoud ventilatie is belangrijk en bij VentiServe streven we ernaar om u een allesomvattende dienst voor uw ventilatieonderhoud te bieden. Bijgevolg hebben we in onze webshop een assortiment van hoogwaardige filters beschikbaar gesteld voor onze klanten.

Onze filters zijn niet alleen ontworpen om de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren, maar ze dragen ook bij aan een langere levensduur van uw ventilatiesystemen. Ze vormen een essentieel onderdeel van het systeem dat zorgt voor het verwijderen van stofdeeltjes en andere ongewenste elementen uit de lucht in uw huis.

Onze filters zijn beschikbaar voor verschillende soorten ventilatiesystemen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te vervangen, zodat u kan rekenen op een continue, hoogwaardige luchtkwaliteit in uw woning.

Bovendien wordt elk filter in onze webshop geleverd met gedetailleerde productinformatie (zoals afmetingen, compatibiliteit, enz.) en installatie-instructies om u te helpen bij de selectie en het onderhoud van uw filters.

Het kiezen van de juiste filter kan een uitdaging zijn, daarom staat ons team altijd klaar om u te adviseren over welke filters het beste passen bij uw specifieke ventilatiesysteem en behoeften.

Bij VentiServe zijn we trots op de kwaliteit die we aanbieden. Niet alleen in termen van service, maar ook in de producten die we verkopen. Onze filters zijn een uitstekend voorbeeld van deze toewijding aan kwaliteit. Kies VentiServe als uw betrouwbare partner voor ventilatieonderhoud en ervaar onze deskundigheid, toewijding en uitstekende service.

Een onderhoud van je ventilatie inplannen?

Heeft jouw ventilatiesysteem nood aan een onderhoudsbeurt? Neem contact op met ons of vraag een vrijblijvende offerte voor het onderhoud van uw ventilatiesysteem. VentiServe helpt je graag verder.

Offerte aanvragen