Specialist in onderhoud van ventilatie en filters


VentiServe voor het onderhoud van je ventilatiesysteem

In 2014 richtten de 2 broers, Nick en Thomas, een zusterbedrijf op voor Ventivak. Sinds 2006 ben je verplicht om een goedwerkende ventilatie in je woning te hebben. Toch is het nog steeds niet vanzelfsprekend om een onderhoudsfirma voor je ventilatiesysteem te vinden. Na enkele jaren ontdekten de broers dat er naast een bedrijf in ventilatiesystemen nood was aan het onderhoud van deze ventilatie. Vervolgens werd VentiServe opgestart. Dankzij onze ervaring, de kwaliteit van onze producten en onze snelle service zijn we ervan overtuigd een meerwaarde te kunnen geven aan je ventilatiesysteem. Met 2 vaste onderhoudsmedewerkers zorgen we er elke dag voor dat je ventilatie thuis goed en gezond werkt.

Filters en ventilatie: onze oplossingen

Een goede toevoer van zuivere lucht is belangrijk en wordt bevorderd met het juiste ventilatiesysteem. Als onderhoudsfirma zorgen we voornamelijk voor de reiniging en het onderhoud van ventilatiesystemen van het type C en D.

Onderhoud ventilatie

De kernwaarden van VentiServe


  • We werken op maat van de klant. We zorgen steeds voor een onderhoud op maat van de klant en reinigen daarmee ook systemen die niet door ons zusterbedrijf Ventivak geïnstalleerd zijn. Binnen VentiServe kun je ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten, waarbij wij u zelf jaarlijks contacteren voor een afspraak voor onderhoud. Ook zonder contract helpen we je graag verder. Een onderhoud op afroep is steeds mogelijk.
  • Duurzaamheid. VentiServe focust zich als bedrijf heel erg op duurzame oplossingen.
  • Met het nodige onderhoud van de ventilatieunit en het regelmatig vervangen van filters, verhoog je de levensduur van je ventilatiesysteem. Daarnaast werken we regiogericht. Alle onderhouden in bepaalde regio’s worden rond dezelfde periode ingepland. Een bewijs van onze efficiëntie met duurzaam kantje.
  • We garanderen een kwaliteitsvol onderhoud van je ventilatie. Met ons klein, maar bedreven team van 2 onderhoudsmedewerkers zorgen we voor een kwaliteitsvolle reiniging van ventilatiesysteem.

De troeven van VentiServe


  • Met 2 vaste installateurs onderhouden we je ventilatiesysteem thuis.
  • Ervaren spelers op het gebied van ventilatie en filtersystemen.
  • Naast de pure installatie van ventilatie zijn we ook een expert in het onderhoud van ventilatie en filters.
  • Nieuwe filters plaatsen tijdens een onderhoud is mogelijk.
  • Je kan er voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten.
Onderhoud ventilatie

Een onderhoud van je ventilatie inplannen?

Heeft jouw ventilatiesysteem nood aan een onderhoudsbeurt? Neem contact op met ons of vraag een vrijblijvende offerte aan. VentiServe helpt je graag verder.

Offerte aanvragen