Een offerte voor het onderhoud van je ventilatiesysteem? Neem dan zeker VentiServe in overweging. VentiServe heeft ondertussen al meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen en onderhouden van ventilatiesystemen. De 2 oprichters van VentiServe, 2 broers, zorgen ervoor dat jouw ventilatiesysteem na onderhoud weer tip top in orde is. Na zo’n onderhoud kan jij opnieuw verse, frisse en gezonde lucht inademen. En da’s goed voor jouw gezondheid! Natuurlijk hangt er ook een prijskaartje aan het onderhoud van je ventilatiesysteem. Maar wat houdt dat prijskaartje juist in?

Wat is de prijs van het onderhoud van een ventilatiesysteem?

Hoeveel je betaalt voor het onderhoud is afhankelijk van het aantal ventilatiesystemen en het soort systeem dat je wil laten reinigen. Da’s logisch. Zo kost het meer geld om een type D ventilatie te laten reinigen. Dat komt omdat dit systeem 2 ventilatoren en 1 warmtewisselaar bevat. Een type C ventilatie daarentegen bevat maar 1 ventilator. Dit vraagt minder werk, minder tijd en dus ook minder kosten.

Door deze factoren is het moeilijker om een exacte prijs te plakken op de kost van een onderhoud in ventilatiesystemen. Om je toch een richtprijs hiervan te geven: de meeste onderhoudsmomenten voor 1 ventilatiesysteem kosten zo’n 200 à 350 euro. Voor grote ventilatiesystemen zoals in bedrijven, loopt dit een stuk hoger op. Dit kan dus wel heel sterk verschillen afhankelijk van het aantal systemen en het soort ventilatiesysteem dat je in je huis, school of bedrijf hebt hangen. Waarom het onderhouden van je ventilatiesysteem belangrijk is, geven we je graag mee in ons artikel ‘Onderhoud ventilatiesysteem laten uitvoeren.’

offerte onderhoud ventilatiesysteem - prijs onderhoud ventilatiesysteem

Een offerte van het onderhoud van je ventilatiesysteem op maat

Wij van VentiServe werken altijd op maat van onze klanten. Of je je ventilatiesysteem nu aankocht bij VentiVak of ergens anders, dat maakt voor ons niet uit. Wij helpen alle klanten graag verder die hun systeem willen laten reinigen. Een goed onderhoud is erg belangrijk, en toch soms moeilijk te vinden. Bij ons zit je hiervoor aan het juiste adres. Wist je dat je trouwens kan kiezen tussen een onderhoudscontract of een eenmalige onderhoudsafspraak? Zo proberen we tegemoet te komen aan alle wensen van onze klanten. Het onderhoud van je ventilatiesysteem met een offerte op maat dus.

Omdat we je graag verder helpen op basis van jouw noden en behoeften, kan je op onze website een offerte van het onderhoud van je ventilatiesysteem aanvragen. Jij stuurt ons de nodige informatie door via de vraagjes op onze site, zoals het merk van je toestel, het merk van je kanaal, het aantal ventielen, enzovoort. Daarna gaan wij aan de slag met die info om jou vervolgens een voordelige en eerlijke offerte voor te schotelen. Die offerte is trouwens vrijblijvend.

Op onze offertepagina vind je ook wat extra tips voor het aanvragen van een offerte voor het onderhoud van je ventilatiesysteem.

Een offerte voor het onderhoud van je ventilatiesysteem aanvragen?

Wil je graag je ventilatiesysteem laten onderhouden? Vraag een vrijblijvende offerte onderhoud ventilatiesysteem aan of maak een afspraak.

Offerte aanvragen
Terug naar het overzicht