Je hebt recent ventilatie laten plaatsen door Ventivak of iemand anders. Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf met de voordeligste prijs voor een onderhoud aan je ventilatie, valt je oog (en je portemonnee) vast en zeker op de offerte van VentiServe.

Voor de gunstige offerte van VentiServe krijg je véél meer dan enkel een basisonderhoud. De prijs omvat een uitgebreid onderhoud aan jouw ventilatie, waar niet enkel de filters vervangen worden en de ventilator nagekeken wordt. VentiServe gaat verder en legt je ventilatiesysteem een grondige mechanische controle voor.

Dat een regelmatig onderhoud nodig is, spreekt voor zich. Hiermee blijft je ventilatiesysteem werken naar behoren en voorkom je onder andere schimmelvorming in je sanitaire ruimtes. Ook vermijd je dat er schadelijke stoffen en bacteriën je huis binnenkomen, wanneer je de filter tijdig vervangt.

Ons bedrijf als partner voor het periodiek onderhoud aan jouw ventilatiesysteem

De technieker van VentiServe wordt door Ventivak op de hoogte gesteld van de situatie, aan de hand de plannen van jouw ventilatie, indien dit door hen geplaatst is. Wanneer dit niet het geval is, komt VentiServe bij jou ter plaatse, om jou ventilatiesysteem te bekijken en het nodige onderhoud en de onderhoudsfrequentie vast te leggen.

Er is geen één ventilatiesysteem dat geheimen heeft voor de techniekers van VentiServe, dankzij hun gespecialiseerde benaderingswijze. Een onderhoud is voor hun, ondanks dat ieder ventilatieplan uniek is, routinewerk. Ze weten bij een defect precies wat hiertoe kan leiden en zijn capabel om dit doelgericht en efficiënt op te lossen.

Ook heeft VentiServe de nodige kennis over materialen die dienen gebruikt te worden of eventueel vervangen moeten worden. Dankzij een uitgebreid aanbod aan onderdelen, kunnen ze snel de nodige wisselstukken voorzien en de beste prijs bieden voor onderhoud van jouw ventilatie.

Prijs onderhoud ventilatie

Bepaling van de prijs voor het onderhoud van jouw ventilatiesysteem

De prijs voor een onderhoud van jouw ventilatie kan meteen na de installatie bepaald worden. Dit doordat de installatietechnieker van Ventivak een concrete omschrijving van jouw systeem opstelt en de bevoegdheid heeft om een onderhoudsprijs te bepalen. Deze kan hij meteen doorgeven aan VentiServe. Op die manier blijft de voordelige prijs, bepaald door de installatietechnieker, behouden.

Ook kan VentiServe na de istalatie zelf de offerte voor het onderhoud van je ventilatiesysteem bepalen, rekening houdend met het type ventilatiesysteemsysteem, de grootte van je ventilatieplan, materiaalgebruik en de nodige vervangstukken. VentiServe hanteert, net als Ventivak, het voordeligste tarief.

Wanneer de VentiServe-technieker vaststelt dat er schade is, word je alsnog betrokken bij de prijsbepaling van het onderhoud aan je ventilatiesysteem. De elementen die de technieker moet vervangen, worden met jou besproken en goedgekeurd.

Vraag een offerte!

Op zoek naar de beste prijs voor onderhoud aan jouw ventilatiesysteem?

Offerte aanvragen