Voor het professioneel herstellen van je centraal stofzuigsysteem, kan je beroep doen op de vakspecialisten van VentiServe. Wanneer je over een centraal stofzuigsysteem beschikt, kan je bij VentiServe makkelijk een afspraak vastleggen voor kleine en grote herstellingen.

Een centraal stofzuigsysteem vraagt weinig tot geen onderhoud in vergelijking met een traditionele stofzuiger, waardoor een onderhoud zich beperkt tot het tijdig ledigen van de stofcontainer. Hoe vaak de stofcontainer geledigd dient te worden is afhankelijk van het gebruik. Het spreekt voor zich dat een gezin met een hond of kat meer stof en haren door het centraal stofzuigsysteem jaagt dan een gezin zonder huisdieren. Een normaal gemiddelde hiervoor is om de 2 à 60 maanden. Als je het systeem goed onderhoud kan het jaren probleemloos blijven werken. Herstellingen aan het systeem komen niet vaak voor en beperken zich doorgaans tot een kleine herstelling aan de bediening van de stofzuiger. Of het vervangen van de motor na veelvuldige jaren van gebruik.

Een herstelling laten uitvoeren door één van de vakmannen van VentiServe is een weloverwogen keuze. Je centraal stofzuigsysteem wordt onderworpen aan enkele testen om het gebrek te lokaliseren. Indien er herstellingen gedaan moeten kunnen we dat met deze testen opsporen.

Wanneer er toch sprake is van grotere technische of mechanische defecten, herstelt de vakspecialist van VentiServe dit in een handomdraai. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogkwalitatieve onderdelen en deze aan een zeer schappelijke prijs. Vermijd woekerprijzen dankzij de betrouwbare herstelservice van VentiServe.

Het herstellen van je centraal stofzuigsysteem toevertrouwen aan VentiServe

VentiServe is gespecialiseerd in het herstellen van centrale stofzuigsystemen en het onderhouden van ventilatiesystemen. Een kwalitatief centraal stofzuigsysteem dat is geplaatst door een specialist, zoals door ons zusterbedrijf Ventivak, vereist zo goed als geen onderhoud. Toch is een herhaaldelijk onderhoud na de plaatsing van een stofzuigsysteem een slimme zet voor het bewaren van een optimale werking. Dit onderhoud kan je volledig zelf uitvoeren door op regelmatige basis de stofcontainer te ledigen en de filters te vervangen.

Het herstellen van je centraal stofzuigsysteem gebeurd bij VentiServe uisluitend met kwalitatieve onderdelen en aan een correcte prijs. VentiServe beschikt daarnaast ook over een eigen onderdelenvoorraad waardoor wij kleine en grotere herstellingen vaak meteen ter plaatse kunnen uitvoeren.

Waarom VentiServe?

  • Erkende specialisten met aantoonbare ervaring
  • Snelle, efficiënte werking
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Eigen onderdelenvoorraad
  • Respect voor persoonlijke wensen en afspraken

Raadpleeg voor herstellingen altijd de garantievoorwaarden.

Herstellen centraal stofzuigsysteem

Schade aan je centraal stofzuigsysteem duurzaam laten herstellen

Schade aan je centraal stofzuigsysteem? Onderdelen die vervangen dienen te worden? Wanneer je het herstellingen aan je centraal stofzuigsysteem over laat aan VentiServe kan je er op vertrouwen dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve vervangonderdelen die de duurzame werking van jouw systeem behouden.

Een afspraak vastleggen voor herstellingen aan je centraal stofzuigsysteem?

Wanneer je al enige tijd over een systeem beschikt en een herstelling nodig is, ontvangt VentiServe graag je afspraak- of informatieverzoek. Contacteer ons vrijblijvend, zodat we een passende datum kunnen prikken.

Offerte aanvragen
Terug naar het overzicht