Wist je dat je sinds kort filters kan bestellen voor je ventilatiesysteem of verluchting? Da’s handig want zo kan je zelf je filter vervangen. En da’s voordelig voor jou, want filters vervangen vereist geen specifieke vakkennis. We verkopen in onze webshop verschillende merken, maar deze vier zijn de meest bekende: Zehnder, Renson, Vasco en Ubbink. Allemaal stuk voor stuk kwaliteitsvol materiaal.

Zoveel verschillende filters?

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen al deze filters?

Het antwoord op die vraag is belangrijk om te weten als je een Zehnder, Renson, Vasco of Ubbink filter wil bestellen. Eigenlijk is het allemaal afhankelijk van het soort ventilatiesysteem dat je hebt. Er zijn verschillende merken ventilatiesystemen, en met als gevolg ook verschillende soorten filters. Het is dus niet de vraag welke soort filter je moet bestellen, maar welk merk ventilatiesysteem je hebt. Alleen op basis daarvan kan je bepalen of je Zehnder, Renson, Vasco of Ubbink filters moet bestellen. Ze hebben allemaal een verschillend design, maar werken allemaal ongeveer op dezelfde manier.

Zehnder, Renson, Vasco of Ubbink filters bestellen bij VentiServe

VentiServe zorgt niet alleen voor het onderhoud van jouw ventilatietoestel, maar heeft ook een webshop waar je terecht kan om je filters te bestellen. Je kan op onze webshop kiezen tussen de verschillende filters van Zehnder, Renson, Vasco of Ubbink. Is je ventilatiesysteem afkomstig van een ander merk? VentiServe biedt ook filters aan van tal van andere merken zoals Begetube, Comair, Itho Daalderop, Orcon en Vent-Axia. Dat is voor ieder wat wils!

Zehnder filters, Renson filters, Vasco filters of Ubbink filters bestellen

Full-service-onderhoud: ja, graag!

Het zou kunnen dat je het gevoel hebt dat je toestel over het algemeen minder goed en efficiënt werkt. De lucht in huis is droger, je voelt minder frisse lucht, je toestel maakt lawaai of geraakt oververhit,… Dat zijn allemaal signalen dat het niet zo goed gaat met je ventilatiesysteem. Misschien moet je toestel toch eens grondig gekuist worden i.p.v. alleen de filter te vervangen. Is dat het geval of twijfel je eraan? Neem dan contact op met ons via ons contactformulier of via telefoon. Wij helpen je graag verder en je mag er bovendien op rekenen dat we eerlijk en oprecht zijn in ons advies. Wij jagen je niet onnodig op kosten.

Als je graag wil dat je toestel gegarandeerd altijd in orde is en je filters altijd proper zijn, kan je je aanmelden voor een onderhoudscontract. Met dat contract houden wij in het oog of je toestel een grondige poetsbeurt nodig heeft of niet.

Wil je graag een vrijblijvende offerte voor een onderhoudscontract?

Vraag je op maat offerte aan en we bezorgen je graag een vrijblijvende offerte voor het onderhouden van uw ventilatiesysteem met onderhoudscontract.

Offerte aanvragen
Terug naar het overzicht