Een offerte voor onderhoud van je ventilatie nodig?


Een goede ventilatie in je woning is uiterst belangrijk én is zelfs sinds 2006 verplicht. Een goed systeem moet je op de gepaste manier verzorgen. En daarom kun je rekenen op VentiServe voor een kwaliteitsvol en nauwkeurig onderhoud van je ventilatie. Ook voor een onderhoudscontract van je ventilatiesysteem, ben je bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer deze installatie niet geplaatst werd door ons zusterbedrijf Ventivak. Onze bedreven onderhoudsmedewerkers staan voor je klaar. Vraag een offerte aan voor het onderhoud van je ventilatie.

Je offerte voor het onderhoud van je ventilatie goedkeuren


Van zodra je je offerte goedkeurt, gaan we aan de slag en plannen we een reiniging van je ventilatie in. We bekijken samen met jou wanneer we best langskomen. Bij vragen of aanpassingen mag je ons steeds contacteren.

Waarom een offerte van VentiServe aanvragen


Je hebt de eerste keuze al gemaakt. Bij jouw thuis beschik je al over een duurzaam ventilatiesysteem. Nu is het zaak om dit systeem zo goed mogelijk te onderhouden. Wanneer je een offerte voor het onderhoud van je ventilatie aanvraagt bij VentiServe, zit je goed. Met meer dan 10 jaar ervaring in ventilatie en filters, kunnen we elke reiniging aan.

Vergelijk je offerte voor het onderhoud van je ventilatiesysteem

Het is vanzelfsprekend dat je bij meer bedrijven een offerte voor de reiniging van je ventilatie aanvraagt. Wanneer je deze offertes gaat vergelijken, raden we je aan om rekening te houden met de volgende punten:

  • Zorg ervoor dat je offertes vergelijkt die dezelfde elementen opnemen. Gaat het in deze offerte enkel over een eenmalige reiniging? Worden er nieuwe filters geplaatst? Of gaat de offerte onverwachts over een onderhoudscontract?
  • Kies daarnaast steeds voor een offerte die zo klaar is als een klontje. Neem dus geen vage offertes op in je vergelijking.
  • Vergelijk enkel de offertes van organisaties die je ventilatiesysteem zelf onderhouden.
  • Kies voor een kwalitatieve oplossing. Een goedkope reiniging kan je later duur te staan komen.
  • Tot slot raden we je aan om samen te werken met een partner die verstand van zaken heeft. Met onze kennis weet ons team perfect hoe ze je ventilatiesysteem en filters moeten onderhouden.
Offerte onderhoud ventilatie

Een offerte voor het onderhoud van je ventilatie aanvragen

Vraag nog vandaag een offerte voor het onderhoud van je ventilatie aan. Van zodra we je verzoek ontvangen hebben, gaan we voor jou aan de slag. We bekijken of alles zo klaar is als een klontje en nemen zo vlug mogelijk terug contact met je op.