Filters van je ventilatiesysteem laten vervangen of zelf vervangen kan met VentiServe

De oude filters van je ventilatiesysteem kan je laten vervangen of makkelijk zelf vervangen voor nieuwe filters. In de webshop van VentiServe vind je ongetwijfeld nieuw, passende filters voor jouw ventilatiesysteem. Bovendien garandeert VentiServe nieuwe duurzame exemplaren als vervanging voor je oude filters, die kwalitatief minstens even goed zijn.

Filters ventilatiesysteem laten vervangen of zelf vervangen

De filters van je ventilatiesysteem laten vervangen door VentiServe

De filters van je ventilatiesysteem laten vervangen door een specialist? Voor een professionele aanpak kan je rekenen op de vakmannen van VentiServe. Het vervangen van filters is voor hun dagelijkse routine bij het periodiek onderhoud aan alle soorten ventilatiesystemen.

De ventilatiespecialisten van VentiServe kunnen aan de hand van een kort gesprek voorafgaand aan hun bezoek vrijwel meteen vaststellen welke filters ze nodig hebben om de oude van jouw ventilatiesysteem in een mum van tijd te vervangen. Wanneer je deze klus toevertrouwt aan VentiServe, moet je je niet druk maken om technische handelingen of voorafgaand opzoekwerk.

Tips om de filters van je ventilatiesysteem zelf te vervangen

Het is perfect mogelijk om de filters van je ventilatiesysteem zelf te vervangen. Ben je handig in kleinschalige technische handelingen? Ben je in de mogelijkheid om zelf, met eventueel advies van VentiServe, even wat opzoekwerk te verrichten om na te gaan welke filters geschikt zijn voor jouw ventilatiesysteem?

Allereerst is het aangeraden om goed na te gaan welke filters passend zijn voor jouw ventilatiesysteem. Dit kan je op verschillende manieren achterhalen. Wij sommen de mogelijke methodes even voor je op:

  • Je kan wat opzoekwerk verrichten op het internet. Dit is vaak de snelste methode, maar niet meteen de meest betrouwbare aangezien je je ventilatiesysteem maar vluchtig bekijkt en het dus moeilijk in te schatten is of de filters die je online vindt al dan niet zullen passen.
  • Een tweede mogelijkheid om na te gaan welke filters je kan gebruiken ter vervanging, is door in de gebruikershandleiding van je ventilatiesysteem op te zoeken naar welk type filters je online op zoek moet gaan. Dit is een betrouwbare methode aangezien de handleiding perfect is afgestemd op jouw ventilatiesysteem.
  • Een laatste methode is de filter die vervangen dient te worden voorzichtig verwijderen en aan de hand van een eventuele kenmerking (of louter visueel) achterhalen welke filters overeen komen. Dit is ook zeker een betrouwbare methode.

Schakel vrijblijvend een specialist in

Uiteraard kan je tijdens het zoeken naar filters, om de oude van je ventilatiesysteem zelf te vervangen, ook altijd rekenen op professioneel advies van VentiServe. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen bij je keuze.

Offerte aanvragen