VentiServe biedt een voordelige offerte voor het onderhouden van jouw ventilatiesysteem. Het onderhouden van ventilatie is essentieel als je wil blijven genieten van zuivere lucht.

Heb je eerder een op maat gemaakt ventilatiesysteem laten installeren door Ventivak? Of heb je het geïnstalleerd aan de hand van een van de zelfbouwpakketten? Kies voor het onderhouden door VentiServe, als mooie aanvulling op jouw reeds geïnstalleerd systeem. De voordelige prijs van jouw persoonlijke installatie, wordt aangevuld met een gunstige offerte, wanneer je je ventilatiesysteem periodiek wil laten onderhouden.

Heb je nog geen ventilatiesysteem, maar ben je wel van plan om er in de toekomst één te laten installeren op maat van jouw woning en wensen? Na de plaatsing kan je vrijblijvend advies en een offerte aanvragen over het onderhoud van jouw ventilatiesysteem.

Offerte onderhouden ventilatiesysteem

Waarom het onderhouden van je ventilatie noodzakelijk is

Het onderhouden van je ventilatiesysteem wordt sterk aangeraden om een optimaal behoud van de kwaliteit van de getransfereerde lucht, zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten, te bewaren.

Wanneer je een offerte laat opstellen bij VentiServe, voor het onderhoud aan je ventilatiesysteem, wordt er niet enkel gekeken naar de filter en de werking van de ventilator. Ook onderliggende, mechanische aspecten van jouw ventilatiesysteem worden onderworpen aan een grondige controle.

De lucht van buiten naar binnen

Je ventilatiesysteem onderhouden, zorgt ervoor dat de werking van de filters uiterst goed blijft en ze hun maximale capaciteit kunnen blijven benutten, zodat de lucht steeds zuiver binnen je woning wordt aangeleverd. De opeenhoping van bacteriën wordt dankzij een goed functionerende filter ook vermeden. Ook schadelijke stoffen maken geen kans meer wanneer de filter tijdig vervangen wordt tijdens het onderhoud aan je ventilatiesysteem.

De lucht van binnen naar buiten

Een goed werkend ventilatiesysteem zorgt in ieder geval ook voor een essentiële afvoer van condensatiedruppels om te vermijden dat er schimmelvorming plaatsvindt op de muren van je sanitaire ruimtes. Een buitensporige hoeveelheid vocht in de badkamer of de keuken, kan de muren van je woning sterk beschadigen. Ook is de mogelijke schimmelvorming nefast voor jouw gezondheid.

Hieruit kan je concluderen dat de volledige levensduur van jouw ventilatie gewaarborgd blijft, wanneer regelmatig een onderhoud wordt uitgevoerd aan het systeem. Ook kan er langer genoten worden van gezonde, stabiele luchtcirculatie.

Offerte voor het onderhouden van je ventilatiesysteem aanvragen

Je kan de offerte voor het onderhouden van je ventilatiesysteem implementeren in de offerte van de installatie zelf of je kan achteraf een aanvraag indienen. Wanneer er reeds een ventilatiesysteem aanwezig is in je woning, kan je ook beroep doen op de techniekers van VentiServe, dankzij hun brede kennis rond diverse systemen.

Een offerte voor het onderhoud van je ventilatiesysteem aanvragen wanneer er schade of een mankement optreedt? Ook voor herstellingen (zowel binnen als buiten de garantie) kan VentiServe je vast een oplossing bieden.

Offerte aanvragen