Reinigen en kuisen van je filters en ventilatie bepaald voor een groot deel de luchtkwaliteit in je woning. Je hebt recent de stap gezet naar een ventilatiesysteem aangepast aan jouw omgeving en wensen. Of misschien beschik je er wel al een langere tijd over. Een onderhoud op regelmatige basis is in beide gevallen noodzakelijk om te blijven profiteren van een optimale luchtcirculatie. Zo voorkom je dat schadelijke stoffen en bacteriën zich ophopen in jouw filter die naderhand ook je woon- of werkomgeving binnendringen.

VentiServe herinnert je graag aan een periodiek onderhoud.

Reinigen filters ventilatie

Voordelen reinigen en kuisen filters en ventilatie

Solide en stabiel

Je ventilatiesysteem onderhouden zorgt niet alleen systematisch voor een constante verse zuurstoftoevoer. Ook zorgt het ervoor dat de kwaliteit en de werking van jouw systemen gewaarborgd blijft. Een cumulatie van kleine stofdeeltjes is vaak onontkoombaar. Laat regelmatig je ventilatie en filters reinigen en kuisen om dit te beperken.

Voorkom onnodige kosten

Je filters en ventilatie laten reinigen bespaart jou onnodige hoge kosten. Tijdens een onderhoud op regelmatige basis wordt je ventilatiesysteem (ook bij perfect functioneren) gecontroleerd op mogelijke kleine gebreken. Dit om kosten aan grotere schade te voorkomen, wanneer er voor een langere periode geen controle uitgevoerd zou worden. Ook het systeem zelf wordt bij het kuisen van de filters en de ventilatie beschermd door beschadigende elementen van buiten af. VentiServe reinigt en kuist het ventilatietoestel en vervangt de filters, maar VentiServe gaat niet de filters reinigen bij de mensen thuis.

Zuivere filters voor zuivere lucht

Het ventilatiesysteem type D dient regelmatig voorzien te worden van een schone filter. Een filter zuivert de aangevoerde lucht waardoor de buitenlucht niet met een hoge concentratie schadelijke deeltjes of stof je woning binnen kan komen.

Het spreekt voor zich dat het voor jou prettig is om je ventilatiesysteem optimaal te blijven benutten door regelmatig deze filter te vervangen. Wanneer dit niet gedaan wordt, zal de kwaliteit van de vers toegevoerde zuurstof aanzienlijk afnemen.

VentiServe, laat je filters en ventilatie reinigen en kuisen door vakkundige techniekers

Nick en Thomas, twee gedreven broers, richtten VentiServe in 2014 op in Geel als zusteronderneming van hun eerste firma Ventivak.

Naast hun specialisatie in plaatsing van toonaangevende ventilatiesystemen, richten ze zich nu ook op dienst na verkoop met een snelle en correcte service. Onder andere het onderhoud (reinigen en kuisen) van de door hun persoonlijk geplaatste ventilatiesystemen en ventilatiekanalen. Dit maakt dat ze je een totaalplaatje kunnen aanbieden. Ook wanneer je al een bestaand systeem in je woning hebt, niet geplaatst door de broers, staan ze jou bij met een nodig onderhoud of een schadeherstellingen.

Dankzij hun flexibiliteit kunnen ze zich makkelijk aanpassen aan jouw wensen binnen het periodiek onderhoudsplan. Elke onderhoud wordt met grote professie uitgevoerd aan de hand van materialen van hoge kwaliteit zodat uw onderhoud zeker loont tot aan de volgende beurt.

Ook wanneer u éénmalig of slechts sporadisch een onderhoud nodig hebt, kan u rekenen op VentiServe.

Vraag een offerte!

Heb je nog wat vragen over het reinigen van je filters of ventilatiesysteem? Een offerte voor het onderhoud van je ventilatiesysteem? Al je vragen zijn welkom bij VentiServe. Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Offerte aanvragen